“Φυσάει κόντρα” Καλοκαιρινός απολογισμός ή τα κατορθώματα της Διοίκησης Ζορμπά.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορα τα κατορθώματα της Διοίκησης Ζορμπα το πρώτο μισο του 2022.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως μας είχε πραγματικά λείψει ένα καλοκαίρι χωρίς ΜΑΤ να πετούν δακρυγόνα και κρότου λάμψης στην πλατεία του Αi Γιάννη απέναντι στους νέους της πόλης μας, τζιπ ΟΠΚΕ να μας ελέγχουν σε κάθε γωνιά και ΟΔΟΣ να σηκώνουν ηλικιωμένους από τα παγκάκια της πλατείας και να απαγορεύουν σε κατοίκους με τα σκυλιά τους να μπουν στην πλατεία.

Φέτος η Διοίκηση Ζορμπά δε δυσφήμισε με καταστολή την Αγία Παρασκευή και πραγματικά είναι κι αυτό κάτι. Όμως ποιες ήταν οι 2 καλύτερες στιγμές της Διοίκησης Ζορμπα;

1. Πρώτο και καλύτερο δε θα μπορούσε παρά να είναι η “υποδειγματική” διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Ήμασταν ο Δήμος που έδειξαν πολλές φορές όλα τα κανάλια. Αποκλεισμένες είσοδοι σχολείων, δωρεάν παγοδρόμιο οι δρόμοι των γειτονιών της πόλης για πάνω από 10 μέρες, τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα εκχιονισμού, τρομερή ιδέα για αλάτι αφημενο σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της πόλης στους πρόποδες του Υμηττού, παρακάλια στην Περιφέρεια να μας δανείσει μηχανήματα.

Από εκείνη την περίοδο και μετά η πόλη έμοιαζε για μεγάλο διάστημα με τόπο εναπόθεσης κλαδιών και πεσμένων δέντρων. Εμείς ως Φυσάει Κόντρα προτείναμε τα δέντρα αυτά άμεσα να κοπούν, να απεγκλωβιστούν δρόμοι και να δοθούν σε κατοίκους για δωρεάν καύσιμα ύλη αφού αναδείξαμε το γεγονός ότι οι προϋπολογισμοί που ψηφίζουν στερούν από το Δήμο οχήματα και υπαλλήλους.

Τελικά ο Δήμαρχος σήκωσε το γάντι για την καθαριότητα του Δήμου. Ανέθεσε με ένα υπέρογκο πόσο απευθείας σε εργολάβο την αποκομιδή και μας κόστισε ο κούκος αηδόνι.

2. Η διοίκηση έδειξε το αυταρχικό της πρόσωπο σε γυναίκες που έχουν υπηρετήσει στην καθαριότητα του Δήμου. Το δικαστήριο τις δικαίωσε αλλά ο Δήμος αποφάσισε να ασκήσει έφεση για λίγες εκατοντάδες απολαβές γιατί ήταν” υποχρεωμένος”.

Για μας το δίκιο των εργαζομένων δεν μπαίνει στη ζυγαριά.

Όπως ούτε και ο κόπος τους

Δημοτική παράταξη

Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή