Απίστευτα γεγονότα για τους ανήλικους συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ένας 17χρονος σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αγίας Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής με γρήγορες ενέργειες εξιχνίασαν την υπόθεση,και σύμφωνα με αυτά που είχαμε γράψει χθές (Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε βάρος ανηλίκου στην Αγία Παρασκευή ) συλλαμβάνοντας δύο άτομα και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb, ήταν 22.35 της 4ης Αυγούστου όταν o 17χρονος περπατούσε μπροστά από βιβλιοπωλείο της οδού Χαλανδρίου στην Αγία Παρασκευή μαζί με δύο φίλους του.

Ένα άγνωστο σε εκείνους όχημα, σκούρο τζιπ, τους πλησίασε και τους έκλεισε τον δρόμο.

Από αυτό αποβιβάστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα (απ’ όσο πρόλαβε να δει ο 17χρονος) και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ παράλληλα τον έβριζαν. Το μόνο που πρόλαβε να δει, καθόσον μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόγω των χτυπημάτων έχασε τις αισθήσεις του, ήταν πως ο ένας εξ αυτών τον χτυπούσε με ένα πλαστικό σφυρί και κάποιος άλλος με κλομπ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του 17χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Από τα τραύματα που του κατάφεραν χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα με τον πατέρα του στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και εισήχθη απευθείας με κάκωση κεφαλής και ζάλη για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Στο περιστατικό ενεπλάκη μόνο εκείνος καθόσον οι δύο φίλοι του πρόλαβαν και έφυγαν. Όταν συνήλθε και απέκτησε τις αισθήσεις του με τη βοήθεια ενός περαστικού κυρίου, που ήταν η αιτία οι δράστες να σταματήσουν την επίθεση και να τραπούν σε φυγή προς τη λεωφόρο Μεσογείων, κάλεσε τον πατέρα του με τον οποίο μετέβη στο νοσοκομείο.

Το θύμα αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες.

Το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους ληστές στο σπίτι του, έξω από το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησε την πράξη του, ενώ λίγο μετά προσήλθε και παραδόθηκε ένας ακόμα από τους δράστες, ηλικίας 17 ετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανηλίκων που ταυτοποιήθηκαν.

Πηγή: newsbomb.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.