Στα “Παραπολιτικά” και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης (Ηχητικό)

Στα “Παραπολιτικά” και στην Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» και δημοτικός σύμβουλος, κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ερωτώμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Βασάλο, για την επιχειρηματική του δράση στην Αγία Παρασκευή και την ενασχόλησή του με τα κοινά και ιδίως τα θέματα αθλητισμού και περιέγραψε πως κατέληξε να αποτελεί μέλος της δημοτικής παράταξης «Μια γενιά μπροστά». Αναφέρθηκε και η στήριξη που υπάρχει από το γιό του Γιάννη, Κωνσταντίνο Βασάλο που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor Greece.  

Δήλωσε οριστικά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023. Αναφέρθηκε στην εμπειρία πολλών ετών που διαθέτει στα κοινά, στο καλό κλίμα που υπάρχει στην πόλη, καθώς και στην ανάγκη η Αγία Παρασκευή να γυρίσει σελίδα.

Ακούστε τι εκτιμά ο κ. Μουστόγιαννης ότι χρειάζεται πρωτίστως η Αγία Παρασκευή και από που θα ξεκινήσει εκείνος εφόσον εκλεγεί δήμαρχος. Μίλησε επίσης για την πλατεία του Αη Γιάννη και την ασφάλεια των πολιτών.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.