Αυτοκίνητο καρφώθηκε και έριξε κάτω κολώνα στην Κηφισίας

«Αγιο» είχε ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος τα ξημερώματα καρφώθηκε με το όχημά του σε κολώνα φωτισμού στην λεωφόρο Κηφισίας.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί, ο οδηγός κινούμενος επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Κηφισιά, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να ρίξει μια κολώνα φωτισμού.

troxaio_kifissias___2_
troxaio_kifissias___4_
troxaio_kifissias___5_
troxaio_kifissias___1_

Η κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ούτε κάποιο διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας που έχει διακόψει την κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα ανόδου.

Πηγή: protothema.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.