“ΕΝΕΒΑΠ”: Όχι στην Μονοδρόμηση της Αγίας Τριάδος, θα επηρεάσει την εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Πευκάκια που προτίθεται να εφαρμόσει ο Δήμος περιλαμβάνουν και τη μονοδρόμηση της Αγίας Τριάδος (είσοδος από Μεσογείων προς Παναγούλη). Σαν Σωματείο Εμπόρων Αγίας Παρασκευής θεωρούμε πως μια τέτοια αλλαγή θα επηρεάσει την εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή του Παραδείσου.

       Το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση και τελευταία στιγμή πήρε αναβολή. Σας καλούμε να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και τους προβληματισμούς σας, που δραστηριοποιήστε στην Αγία Τριάδος και στους παρακείμενους οδούς ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για τα καταστήματά μας.

      Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:30

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ                        ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.