Γ. Σταθόπουλος: Συμπεράσματα της συνάντησης παρατάξεων για το θέμα του Δημαρχείου

Φώτο- aparaskevi-images.gr
  1. Η συνάντηση έγινε με προσπάθεια όλων μας για συνεννόηση και κοινή στάση στην αντιμετώπιση του προβλήματος
  2. Το ποσό των 1.400.000€ (για εκβραχισμούς λόγω του εδάφους) που κατά πλειοψηφία η Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας,ψήφισε ως συμπληρωματική σύμβαση και έτσι επιβαρύνει τον Δήμο μας,είναι απολύτως λάθος.
  3. Οι εργασίες εκβραχισμών λόγω του εδάφους,(που η Περιφέρεια τις «βάφτισε» συμπληρωματική σύμβαση),οφείλουν να επιβαρύνουν τα απρόβλεπτα έξοδα του έργου.
  4. Αυτό σημαίνει ότι το αναφερθέν ποσό,πρέπει να εκταμιευθεί από την Περιφέρεια.
  5. Από πολλές πλευρές δηλώθηκε ότι,η προγραμματική σύμβαση του 2017 που υπέγραψα αποτελεί «τυφλοσούρτη» για όλες τις συμβάσεις,στο άρθρο που αφορά επιπλέον εργασίες.Το ίδιο ακριβώς άρθρο,υπέγραψε (όπως ΟΛΟΙ οι Δήμαρχοι σε αντίστοιχες συμβάσεις) ο Β.Ζορμπάς πρόσφατα,και κατά δήλωση του,στην σύμβαση για τον Παιδικό Σταθμό στα Πευκάκια.
  6. Τέλος,υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε όλα αυτά που όμως θα κουράσουν και ακριβώς γι’ αυτό δεν επεκτείνομαι.

Από την πλευρά μας θα προσέλθουμε με τον Δ.Κονταξήπρ.Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και στη νέα συνάντηση, τη Δευτέρα 5/9/2022,παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

3 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

——-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.