Νταλίκα έριξε πινακίδα στην Αττική Οδό -Διακόπηκε η κυκλοφορία (εικόνες)

Σοκαρισμένοι έμειναν πριν από λίγες μέρες οι οδηγοί στην Αττική Οδό, όταν είδαν μία τεράστια εναέρια πινακίδα να έχει κάνει «κατάληψη» στο οδόστρωμα.

Άναυδοι έμειναν τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (2/9) οι οδηγοί στην Αττικοί Οδό, στο ύψος της Παλλήνης. Διερχόμενη νταλίκα ξήλωσε την εναέρια πινακίδα, με την τελευταία να πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο οδόστρωμα.

Από την πρόσκρουση δεν «γλίτωσε» ούτε το κοντέινερ που μετέφερε η νταλίκα, το οποίο έπεσε από το όχημα, καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του δρόμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν υπολόγισε ότι το ύψος του οχήματος δεν επέτρεπε να περάσει με ασφάλεια κάτω από την εναέρια πινακίδα, με αποτέλεσμα να την ξηλώσει.

Η πτώση της πινακίδας προκάλεσε τρόμο στους οδηγούς που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο, αλλά ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Αττικής Οδού τα οποία αφού προχώρησαν στην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας απομάκρυναν την πινακίδα από το σημείο, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται.

Πηγή φωτογραφιών: Weather on Earth(του Καιρου Παιχνιδια)