Νέα ενημέρωση Δημάρχου προς τις δημοτικές παρατάξεις για την πορεία των εργασιών ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου

Σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022) με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε και νέα συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας.

Ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης για τα νέα δεδομένα αναφορικά με την πορεία των εργασιών ανέγερσης του νέου Δημαρχικού Μεγάρου, αλλά και για τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο προκειμένου να δοθεί λύση και να διευθετηθεί το ζήτημα που έχει προκύψει και έχει οδηγήσει στη διακοπή των εργασιών.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει απερίσπαστη να εργάζεται για να βρεθεί οριστική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου ένα τόσο μεγάλο και εμβληματικό, για την πόλη μας, έργο να πάρει σάρκα και οστά.  

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.