“Γιώργος Οικονόμου” : Η Διοίκηση Ζορμπά είναι ανεπαρκής (Ηχητικό 94,fm)

Σε τρία σημαντικά θέματα της επικαιρότητας για την πόλη μας αναφέρθηκε Γιώργος Οικονόμου απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημήτρη Δημακόπουλου στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ του 94,0 fm

Για το νέο Δημαρχείο όπου επανέλαβε τις γνωστές απόψεις του, αλλά και τις σοβαρές επιφυλάξεις του για την επίλυση του προβλήματος και της συμπληρωματικής χρηματοδότησης.

Για την ανάπλαση της πλατείας του Αη Γιάννη όπου τόνισε την καθυστέρηση του έργου και την εκκρεμότητα του Κτηματολογίου, όπου φαίνεται αγνώστου ιδιοκτήτη!!! Και για το θέμα της επάρκειας των παιδικών σταθμών, όπου και φέτος πολλά παιδιά ( κυρίως βρέφη) έμειναν εκτός .

Γενικότερα επεσήμανε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής που κρατάει τις παρατάξεις και τους δημότες στο σκοτάδι για πολύ σοβαρά θέματα και που δεν ακούει τις προτάσεις τους. Υπενθύμισε μάλιστα δύο προτάσεις που έκανε η Νέα Αρχή και δεν εισακούστηκαν:

Η Επιτροπή Παρακολούθησης του Έργου του Νέου Δημαρχείου και η μετατροπή του σε κτίριο μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης ότι πρόσφατα ως παράταξη επεξεργάστηκε και κατέθεσε στην Τεχνική Υπηρεσία προταση προμελέτης υπογειοποίησης του ηλεκτρικού δικτύου της πόλης.

“Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.