“Όραμα για την Αγία Παρασκευή”: Καλή σχολική χρονιά σε όλους

Ακόμη ένα πρώτο βήμα, για ένα μεγαλύτερο ταξίδι, στη γνώση, στη ζωή, στο μέλλον.

Η έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς συνοδεύεται από τον αισιόδοξο ήχο του σχολικού κουδουνιού, που λειτουργεί ως αφύπνιση για όλους μας.

Κυρίως για εμάς τους μεγαλύτερους, που δεν πρέπει να ξεχνάμε το χρέος μας να διευκολύνουμε τις γενιές που έρχονται, τα παιδιά μας που ξαναμπαίνουν στις σχολικές τάξεις, να γίνουν καλύτεροι από εμάς. 

Να προχωρήσουν στο μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Η εικόνα των σχολείων που είναι γεμάτα ζωή άλλωστε, με τις παιδικές φωνές να διακόπτουν μια προβληματική καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας, ζωγραφίζει με αισιοδοξία το παρόν, που αποτελεί τη γέφυρα για το μέλλον.

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό των μαθητών, των δασκάλων και των οικογενειών τους, ώστε να βοηθήσουμε να διορθωθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Το Γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.