“ΕΝΕΒΑΠ” Έγινε η συνάντηση με τον Δήμαρχο για το θέμα της μονοδρόμησης της Αγίας Τριάδος

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το θεμα που είχε προκύψει με την μονοδρομηση της οδου Αγίας Τριάδος.

Το παρών έδωσαν:

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς, ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου κ. Παπακωνσταντίνου, ο μελετητής του ΣΒΑΚ κ. Ριζομηλιωτης, το Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ, οι περισσότεροι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Αγίας Τριάδος και σε παρακείμενους δρόμους όπως και κάτοικοι των Πευκακίων.

Ενημερωθηκαμε και θέσαμε τους προβληματισμούς μας, θεωρώντας μεγάλο λάθος να περιλαμβάνει μια κυκλοφοριακή μελέτη για τα Πευκακια την οδό Αγίας Τριάδος χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για να γίνει μια τέτοια τεράστια αλλαγή.

Οι επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών εξέφρασαν την αντίθεση τους στην μονοδρομηση και ζήτησαν να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της συγκεκριμένης αγοράς.

Ο κ. Δήμαρχος μας υποσχέθηκε πως δεν θα προχωρήσει τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη για όλη την πόλη και θα ακολουθήσει διαβούλευση με όλους τους φορείς της πόλης που και εκεί θα είμαστε παρών να εκφράσουμε την γνώμη μας και να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας.

Θεωρούμε πως πετύχαμε τον σκοπό της συνάντησης που ήταν να ενημερωθουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι επίσημα αλλά και να εκφράσουν την γνώμη τους για την μονοδρομηση της οδού Αγίας Τριάδος ώστε να γίνει αναθεώρηση της μελέτης.

Σαν σωματείο θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αλλά και σαν κάτοικοι της πόλης θα διεκδικουμε μια ασφαλή πόλη συνολικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθουμε με προτάσεις, θεωρώντας πως η μονοδρομηση δεν είναι λύση βάζοντας σε δοκιμασία τους συναδέλφους στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ                                 ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.