Η Κάρτα Κατοίκου Αγίας Παρασκευής είναι γεγονός! (προνόμια- καταστήματα)

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει θέσει σε χρήση την κάρτα κατοίκου. Με την κάρτα αυτή οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν προνόμια και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός και εκτός της πόλης μας. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμος έχει θέσει σε χρήση την κάρτα κατοίκου σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ. Με την κάρτα αυτή οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν προνόμια και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός και εκτός της πόλης μας, στοχεύοντας αφενός μεν στην τόνωση της τοπικής αγοράς, αφετέρου στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Στον κατάλογο των επιχειρήσεων και καταστημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην ΕΝΕΒΑΠ και όσοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση εγγραφής.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα τους από το Δημαρχείο (Μεσογείων 415-417), στον 2ο όροφο, στο γραφείο Αντιδημάρχου Διοίκησης κ. Ιωάννη Αργυρού (τηλ. 2132004570, 6974441375, e-mail: argyros.i@gmail.com (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους.

Με την ευκαιρία αυτή συστήνουμε σε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να γίνουν μέλη του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. 

ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ και άλλες επιχειρήσεις και καταστήματα εντός και εκτός της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ – πατήστε εδώ

ΟΜΙΛΟΣ METROPOLITAN – πατήστε εδώ

MEDI ONE – πατήστε εδώ

Microanalysis – πατήστε εδώ

Για να δείτε τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) πατήστε εδώ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.