Αγία Παρασκευή: Άγρια επίθεση σε 15χρονο που επέστρεφε από το σχολείο (VD)

Επίθεση από τέσσερις ληστές δέχτηκε ένας 15χρονος μαθητής το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής επέστρεφε από το σχολείο του, περίπου στις 14.30, φορώντας τη στολή του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου όπου φοιτά. Ξαφνικά και ενώ περπατούσε τον προσέγγισαν τέσσερα άτομα, τα οποία τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χλευάζουν για την αμφίεσή του.

Στη συνέχεια, άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας του να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο 15χρονος δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και τότε οι δράστες του είπαν να τους δώσει τα παπούτσια του. Το θύμα αντιστάθηκε όσο μπορούσε, πάλεψε μαζί τους, μέχρι που εκείνοι τράπηκαν τελικά σε φυγή χωρίς να του αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Ο πατέρας του ανήλικου έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που πήρε κατάθεση από το μαθητή, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.