Γιώργος Οικονόμου – Κάρτα δημότη: Στο μεσαίωνα των πελατειακών σχέσεων η πόλη μας

Άλλοι Δήμοι έχουν εκδώσει εδώ και πολλά χρόνια κάρτες δημότη με πολλές  χρήσεις και προνόμια. Οι κάρτες είναι ονομαστικές και η αίτηση για την έκδοσή τους γίνεται σε υπηρεσίες των Δήμων ή ηλεκτρονικά. Τα τελευταία χρόνια οι κάρτες είναι ψηφιακής τεχνολογίας (RFID.) Εδώ όχι μόνο δεν εκδίδουν ονομαστική κάρτα, αλλά υποχρεώνουν τον κάτοικο ή δημότη να υποβάλει τα σέβη του και να ευχαριστήσει προσωπικά τον αντιδήμαρχο. Πάλι καλά που με αντίδραση της ΕΝΕΒΑΠ απετράπη η αρχική ιδέα όλες οι κάρτες, αντί ονόματος, να έχουν το όνομα του δημάρχου ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ!!!

 Όλοι οι δήμοι τρέχουν στην ψηφιακή εποχή, ενώ εμείς στην παλαιοκομματική εποχή των πελατειακών σχέσεων.

Η απάντησή τους είναι αστεία. Ισχυρίζονται ότι θα καθυστερήσει πολύ η διαδικασία για έκδοση κανονικών ονομαστικών καρτών νέας τεχνολογίας! Αυτό που έχουν πετύχει όλοι οι Δήμοι εδώ και χρόνια αυτοί δηλώνουν ότι δεν το μπορούν. Αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά γι’ αυτή τους την ανεπάρκεια. Η εποχή του Μαυρογιαλούρου!!!

Η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»,  όπως προβλέπει στο Πρόγραμμα της, παραμένει συνεπής στην ανάγκη έκδοσης ονομαστικής κάρτας δημότη με πολλές χρήσεις και προνόμια (δωρεάν στάθμευση στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες του Δήμου, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα κλπ).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.