«Νίκη των Πολιτών»: Ο Β. Ζορμπάς σε ρόλο υπεράσπισης ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Όλες οι πλευρές της Αντιπολίτευσης κατήγγειλαν, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 21/9, την αήθη επίθεση νέου μέλους της παράταξης Ζορμπά κατά της παράταξης «Φυσάει Κόντρα».

Είναι αδιανόητο αυτό που έγραψε στο διαδίκτυο, όπως και το ότι στο παρελθόν δημόσια δήλωνε ότι θα καλέσει στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» στην Αγία Παρασκευή.

Θα περίμενε κανείς, μετά από αυτό, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ζορμπάς να πάρει κάποια απόσταση από τα, απαράδεκτα, δημοσιεύματα του νέου του μέλους.

Δεν το έπραξε. Αντί αυτού μας ανέλυσε τις απόψεις του για τους υποστηρικτές της «Χρυσής Αυγής», του εγκληματικού φασιστικού μορφώματος. Τον διόρισε μάλιστα στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών.

Καταγγέλλουμε την στάση του Β. Ζορμπά και απαιτούμε την σαφή καταδίκη τέτοιων συμπεριφορών που δηλητηριάζουν την κοινωνία της πόλης μας.

25 Σεπτεμβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.