Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ ο συμπολίτης μας Γιώργος Καββαθάς

Αποτελέσματα εκλογών ΓΣΕΒΕΕ (25 Σεπτεμβρίου 2022)

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα η 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ, με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε το 58,82% και 30 έδρες. Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

ΣυνδυασμόςΠοσοστόΈδρες
  ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ    58,82%    30
  ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ      19,60%    10
  ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ    11,76%    6
  ΑΣΚΕΒΕΕ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ      9,80%    5

Μετά την εκλογική διαδικασία ο πλειοψηφών Σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ κ. Γιώργος Καββαθάς, δήλωσε:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών   Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας  (ΓΣΕΒΕΕ)  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 αποτελούν  ηχηρή απάντηση  των μικρών και πολύ μικρών  επαγγελματιών  που αγωνιούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν  την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα  και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα. Η νίκη αυτή του Συνδυασμού, είναι νίκη των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Πατρίδας μας και κανενός άλλου».

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.