Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην Πολιτική Προστασία

Τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη, 27.09.2022) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Παναγιώτη Φαραντάτο.

Ο κ. Ζορμπάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας για το καλοκαίρι που πέρασε και την αντιπυρική περίοδο, που στο τέλος Οκτωβρίου φτάνει στο τέλος της, αλλά  και να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με τη Δημοτική Αρχή.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δουλειά που κάνατε όλο το καλοκαίρι και συνεχίζετε ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό πως το μεγαλύτερο μέρος της αντιπυρικής περιόδου ολοκληρώθηκε και στην πόλη μας δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, κάτι φυσικά που έχει να κάνει και με τις δικές σας προσπάθειες, αλλά και με τη συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας όλο αυτό το διάστημα» ανέφερε μεταξύ άλλων στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.