Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής

Δεν έχεις απολυτήριο Γυμνασίου και είσαι πάνω από 18 ετών; Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής του Υπουργείου Παιδείας σου δίνει την ευκαιρία.

Με δύο χρόνια φοίτηση μπορείς να αποκτήσεις:

Τίτλο ισότιμο με απολυτήριο γυμνασίου

Σπουδές δωρεάν

Δύο χρόνια φοίτηση

Απογευματινές ώρες

Μόλις 20 μ. από σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», μετρό και προαστιακός –Έξοδος προς οδό Γαρυττού.

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά, 2022-2023 έχουν αρχίσει.

Πληροφορίες-εγγραφές

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής, Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα 13, Αγία Παρασκευή, εντός του κτιρίου του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, στα 20 μ. από τον σταθμό Μετρό «Δουκίσης Πλακεντίας», έξοδος προς οδό Γαρυττού).

Email: mail@sde-ag-parask.att.sch.gr

Ιστοσελίδα: sde-ag-parask.att.sch.gr

Το Σχολείο Δεύτερη Ευκαιρίας λειτουργεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.