Υπογραφή σύμβασης ενεργειακής αναβάθμισης Β’ ΚΑΠΗ – Παιδικός Σταθμός επί της οδού Λάδωνος

Υπογράφτηκε σήμερα (Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022) η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση δύο δημοτικών κτιρίων με τίτλο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ «2» ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ», συνολικού κόστους 300.080, 00 ευρώ.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου.

Οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αλλά και στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ επί της οδού Λάδωνος.

Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των κινήσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο την ενεργειακή κρίση που βιώνουμε και αποτελούν συνέχεια των ενεργειακών αναβαθμίσεων που έγιναν στις πλατείες της πόλης μας αλλά και σε σχολικά κτίρια.

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ στην οδό Λάδωνος θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες επεμβάσεις-νέες εγκαταστάσεις:

*Θερμοπρόσοψη εξωτερικών επιφανειών τοιχοποιίας
*Μόνωση δωμάτων
*Εγκατάσταση νέου κεντρικού συστήματος ψύξης
*Εγκατάσταση νέου ηλιοθερμικού συστήματος για την παραγωγή ZNX
*Αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας LED

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Β΄ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες επεμβάσεις-νέες εγκαταστάσεις:

*Θερμοπρόσοψη εξωτερικών επιφανειών τοιχοποιίας
*Μόνωση δωμάτων
*Αντικατάσταση υφιστάμενων κουφωμάτων ισογείου, με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης
*Εγκατάσταση νέου κεντρικού συστήματος ψύξης
*Εγκατάσταση για νέου ηλιοθερμικού συστήματος για την παραγωγή ZNX
*Αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας LED