Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ξεκινούν τα αθλητικά  προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ καθώς και οι ηλεκτρονικές εγγραφές (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας). Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να έλθουν σε απ΄ευθείας και δια ζώσης συνεννόηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές, για την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα τμήματα, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες-κατευθύνσεις:

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Την Τετάρτη 5/10, Πέμπτη 6/10 από 18:00-21:00μ.μ. και την Παρασκευή 18:00-20:00 μ.μ., οι προπονητές ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΔΗΜΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΝΑ & ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ θα βρίσκονται στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Νότου, για δια ζώσης ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η ηλεκτρονική εγγραφή για την αντισφαίριση θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρωθεί μετά την τελική συνεννόηση με τους προπονητές, αφού πρώτα έχουν τοποθετηθεί οι ενδιαφερόμενοι αθλούμενοι σε τμήματα αντισφαίρισης (παιδικά και ενηλίκων)

ΡΥΘΜΙΚΉ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ:

Έναρξη προγραμμάτων Τετάρτη 5/10. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν δια ζώσης με τις προπονήτριες ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ρυθμική γυμναστική) και ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑ ΝΑΝΤΙΑ (ενόργανη γυμναστική), οι οποίες θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos. Συστήνεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, να προσέρχονται στην ώρα του αντίστοιχου τμήματος.

Η ηλεκτρονική εγγραφή πραγματοποιείται, αλλά  θα ολοκληρωθεί μετά την τελική συνεννόηση με τις προπονήτριες, εφόσον τοποθετηθούν στα παιδικά τμήματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ:

Έναρξη προγραμμάτων Πέμπτη 6/10. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν δια ζώσης με τις Κ.Φ.Α. ΤΣΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΒΑΡΑΚΗ ΕΦΗ & ΧΑΤΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, οι οποίες θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos .

Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα προγράμματα εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλούμενου. Επιτρέπεται μια δοκιμαστική συμμετοχή σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Οργανισμού.

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Έναρξη προγραμμάτων Τρίτη 11/10. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν δια ζώσης με τους προπονητές ΓΟΝΑΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΛΗ ΜΙΧΑΛΗ, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο “Σταύρος Κώτσης” (Γραβιάς & Σπάρτης), σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού https://www.paodap.gr/portal/athlitismos . Συστήνεται ανάλογα με την ηλικία  του παιδιού, να προσέρχονται στην ώρα του αντίστοιχου τμήματος.

Η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, μετά την τελική συνεννόηση με τους προπονητές. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα προγράμματα εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλούμενου. Επιτρέπεται μια δοκιμαστική συμμετοχή σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

                                                                                                  Σπύρος Παπασπύρος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.