Καραμανλής: Το μετρό στην Αγία Παρασκευή δεν το ήθελαν – άλλη γνώμη έχει ο Γιώργος ο Παναγόπουλος (VD)

Για τις αντιδράσεις ορισμένων σχετικά με την κατασκευή του Μετρό στα Εξάρχεια μίλησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής. 

Ο ίδιος είπε ότι «οι αντιδράσεις δεν προέρχονται από κατοίκους» ενώ υπενθύμισε ότι «ούτε σταθμό της Αγίας Παρασκευής ήθελαν κάποιοι και σήμερα χτυπούν το κεφάλι τους».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Καραμανλής, ανέφερε ότι «κάτι αλλάζει στα μεγάλα έργα υποδομής. Υπάρχει μια κινητικότητα. Το πρόβλημα της κίνησης είναι πιο έντονο σε άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Είναι απαραίτητο να γίνουν έργα το συντομότερο. Με το μεγάλο αναπτυξιακό έργο στο Ελληνικό η Αττική θα φρακάρει. Η λεωφόρος Κύμης έχει ήδη δρομολογηθεί. Πρέπει να ενισχύσουμε και τα μέσα σταθερής τροχιάς».

Aκούστε προσεχτικά τον κ. Γιώργο Παναγόπουλο στο ακόλουθο βίντεο, εκεί θα μάθετε πραγματικά ολόκληρη την αλήθεια!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.