Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης (VD)

«Είμαι ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής»

Εκτός απροόπτου οι δημοτικές κάλπες θα στηθούν στη χώρα σε έναν ακριβώς χρόνο από σήμερα, στις 8 Οκτωβρίου 2023. Αρκετοί είναι εκείνοι που «φλερτάρουν» το δημαρχιακό θώκο της Αγίας Παρασκευής με το σκεπτικό ότι «υπάρχει ακόμα χρόνος»!

Την επίσημη έναρξη υποψηφιοτήτων κάνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σήμερα (8 Οκτωβρίου 2022), με ένα προσεγμένο και δυναμικό βίντεο που αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες.

Σε αυτό δηλώνει την ενεργή παρουσία του, δεσμεύεται και καλεί δίπλα του όλους τους πολίτες.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.