Ο Γιώργος Οικονόμου καλεσμένος στο Γ. Παπαγιάννη μιλά για προβλήματα και προτεραιότητες (VD)

Στον Γιάννη Παπαγιάννη, τη Δήμητρα Κούτρα και στην εκπομπή «Πολιτική Αρτηρία» μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», κ. Γιώργος Οικονόμου.

Στο χρονικό περιθώριο που υπήρχε αναπτύχθηκε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων-προβλημάτων της πόλης, όπως η πλατεία Αγίου Ιωάννου με τις καταγγελίες κατοίκων για εγκληματικότητα, ναρκωτικά και κυκλώματα διακινητών, όπου ο κ. Οικονόμου ανέλυσε τι, κατά την άποψή του, φταίει γι’ αυτό. Επίσης ρωτήθηκε για την μη ύπαρξη σταθμού μετρό, τις τελευταίες εξελίξεις και έκανε πρόταση για τον τρόπο μετακίνησης των κατοίκων.

Μίλησε για δημοτική συγκοινωνία και δημοτική Αστυνομία.

Ακούστε ποιο είναι κατά τον κ. Οικονόμου το σοβαρότερο πρόβλημα της Αγίας Παρασκευής.

Θέμα συζήτησης υπήρξε η κατασκευή τόσο του νέου δημαρχείου, όσο και του κολυμβητηρίου για το οποίο υπήρξε καταγγελτικός.

Οι βασικές προτεραιότητες του κ. Οικονόμου, όπως αναφέρθηκαν μετά από ερώτηση του κ. Παπαγιάννη, είναι επιγραμματικά: θέσεις στάθμευσης, αθλητικές υποδομές, προγράμματα «έξυπνης πόλης» για την εξυπηρέτηση του πολίτη, βιώσιμη αστική κινητικότητα.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.