Προσλήψεις έξι εργαζομένων για την κάλυψη παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

  O Δήμος Αγίας Παρασκευής  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά έξι εργαζομένων για την κάλυψη παροδικών αναγκών, ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δήμο.

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται θέσεις για:

  • 4 άτομα Δ.Ε. Οδηγών Γ’ κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου
  • 1 άτομο Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (σάρωθρο)
  • 1 άτομο Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (μηχανήματα τύπου JCB)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e.mandrou@agiaparaskevi.gr ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίας Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ. 153 43, Αγία Παρασκευή.

Οι αιτήσεις θα γίνονται από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τις προσλήψεις

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.