Λάμπρος Γκρέκας: Ας παίξουμε στα καλύτερα γήπεδα, στα γήπεδα του τένις

Οι μεγάλες επιτυχίες των Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο σε όλο και περισσότερους Έλληνες να ασχοληθούν με το τένις.

Χρειάζονται όμως ΓΗΠΕΔΑ! Και μάλιστα στην πόλη μας, όπου το τένις γνωρίζει όχι μόνο τεράστια μαζική συμμετοχή, αλλά έχει πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις από τους αθλητές του ομίλου της πόλης μας, τους αθλητές του Ο. Α. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Ο Στέφανος και η Σαπφώ Σακκελαρίδη, αθλητές του ομίλου μας, δεν έχουν μόνο πανελλήνιες νίκες αλλά νίκες και πρωτιές και σε διεθνή τουρνουά.

Και βέβαια, το πρώτο που πρέπει να υπάρχει για να αναπτυχθεί ένα άθλημα είναι οι κατάλληλες αθλητικές υποδομές. Αθλητικές υποδομές που δεν πρέπει απλώς να καλύπτουν ανάγκες αλλά και να δίνουν τη δυνατότητα για την ανάπτυξη του αθλήματος μέσα από διασυλλογικά τουρνουά και πανελλήνιες διοργανώσεις. Χρειάζονται λοιπόν γήπεδα, κάτι που δυστυχώς ο δήμος μας υστερεί.

 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, ο Όμιλος του δήμου μας, έχει αποδείξει με τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του ότι εγγυάται για την αγωνιστική ανάπτυξη του τένις. Και βέβαια, διαθέτει και όλα τα εχέγγυα για τη διοργάνωση μεγάλων τουρνουά, πανελληνίου χαρακτήρα, ακόμα και διεθνών.

Δεν υπάρχουν όμως χώροι. Οι μικροί αθλητές του τένις μαζί με τους γονείς τους βγάζουν μια τεράστια κραυγή αγωνίας: ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ!

Αυτή την αγωνία των συνδημοτών μας φάνηκε να συμμερίζεται και ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο κ. Ζορμπάς. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής τόνισε ότι είμαστε πολύ κοντά στην κατασκευή γηπέδων τένις στον χώρο του πρώην στρατοπέδου «Σπυρούδη», κάτι που βρίσκει σύμφωνες και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Ευελπιστούμε ότι η κραυγή αγωνίας των μικρών αθλητών μας, των γονιών τους, αλλά και των μεγαλύτερων συμπολιτών μας που λαμβάνουν μέρος στα τουρνουά που διοργανώνουμε, έχοντας έτσι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αθλούνται,  καθώς βέβαια και των πρωταθλητών αθλητών της πόλης μας να εισακουστεί και η Αγ. Παρασκευή να γίνει μια πραγματική κυψέλη τόσο για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, όσο και λειτουργώντας ως εκκολαπτήριο μελλοντικών πρωταθλητών στο τένις!

                                                    …………. ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ

Γ.Γ. ΟΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΥΠ/ΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.