Σύσταση ομάδας εθελοντών του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Εθελοντισμός αποτελεί κορυφαία πράξη αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας. Ο Εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής.

Έτσι, σε μια εποχή ολοένα αυξανόμενων φυσικών καταστροφών, η έννοια του εθελοντισμού αποκτά εξέχουσα σημασία.

Η παροχή βοήθειας κατά την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι ιδιαίτερα επιτακτική.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους της πόλης μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή και ένταξη σε εθελοντική ομάδα του Δήμου μας.

Οι τομείς δραστηριότητας της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου μας, καθορίζονται ως εξής:  Παροχή βοήθειας, Επικοινωνίες, Ασκήσεις Ετοιμότητας, Ευαισθητοποίηση πολιτών.

Η Εθελοντική Ομάδα θα οργανωθεί πάνω στα πρότυπα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Παρακάτω, διατίθεται Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποψήφιου Εθελοντή Πολιτικής Προστασίας.

Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί, να συμπληρώσει την αίτηση και να την αποστείλει έως 30/10/2022 στο e-mail: tm.perivalontos@agiaparaskevi.gr

O Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.