Επιστολές από το σύλλογο Πευκακίων “η Αναγέννηση” προς τη δημοτική Αρχή για θέματα της περιοχής

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Πευκακίων “η Αναγέννηση” κατέθεσε, αφού πρώτα πρωτοκολλήθηκαν, 5 επιστολές προς τη Δημοτική αρχή, που αφορούν σημαντικά ζητήματα της συνοικίας μας.

Από τις 23 Μαΐου 2022, που το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Σάρκουλα και συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν τη συνοικία των Πευκακίων, υπάρχει και σχετική ανάρτηση, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα.

Οι επιστολές που εστάλησαν καθώς και οι γραπτές απαντήσεις που αναμένουμε, θα κοινοποιηθούν δημόσια και αφορούν:

1. Τη μη εφαρμογή της Κυκλοφοριακής Μελέτης

2. Τη μη κατασκευή των 3 πλατειών

3.Το Ο.Τ. 293 στην Αγελάου, κατασκευή Γυμνασίου.

4. Τη μηδενική ύπαρξη φωτισμού σε πολλά σημεία της συνοικίας μας.

5. Τη μη ύπαρξη οδικής σήμανσης γύρω από το νηπιαγωγείο στην οδό Αγίου Βασιλείου.

Μετά τις απαντήσεις που θα λάβουμε θα ακολουθήσει δεύτερο σετ επιστολών για τα υπόλοιπα θέματα που είχαν συζητηθεί, συνολικά 10 ενότητες. Κι επειδή τα γραπτά μένουν, τυχόν μη απάντηση από τον κ. Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους του, τους θέτουν προ των ευθυνών τους

Η 8η Οκτωβρίου 2023 δεν είναι τόσο μακριά…. Εμείς σαν Σύλλογος, πιστεύουμε στη συνεργασία με την εκάστοτε Δημοτική αρχή κι εργαζόμαστε με ανιδιοτέλεια για τον εξωραϊσμό της συνοικίας μας.

Σύλλογος Πευκακίων “η Αναγέννηση”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.