Μια επίκαιρη συνέντευξη του πρώην δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στο aparaskevi-images.gr (VD)

Την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο στις εκλογικές διαδικασίες του 2023, ως υποψήφιος Δήμαρχος, γνωστοποίησε ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο aparaskevi-images.gr και στη Λένα Μαρκή. Ο κ. Σταθόπουλος είναι γιατρός μαιευτήρας – γυναικολόγος, πρώην Δήμαρχος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης.

Τη συζήτηση απασχόλησαν το νέο δημαρχείο, η βίλα Ιόλα, το Γιαβάσειο κληροδότημα, το κολυμβητήριο, η κεντρική πλατεία και το αδιέξοδο που βρίσκεται η ανάπλαση της πλατείας Αγ. Ιωάννη. Μίλησε για λάθη και αμέλειες της δημοτικής Αρχής Ζορμπά, για τα οικονομικά του δήμου και πολλά άλλα ζητήματα. «Πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών», τόνισε, “να αφουγκραστούμε την κοινωνία“, χρειάζεται στρατηγικός σχεδιασμός. Γι’ αυτό με την «Νίκη των πολιτών» θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.