Με ανατροπή η Αγ. Παρασκευή 2-1 τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο φιλικό με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα, η Αγία Παρασκευή πέτυχε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε ενέργεια του Δημήτρη Κωτσοβού μετά από φάουλ του Ραφαέλ Ζέλο. 

Στο 58′ ο Κραψίτης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Γιάννης Μπουτσικάρης Μπουτσικάρης για το 1-1, με τον Κώστα Κραψίτη στο 70′ να σημειώνει το 2-1, δείχνοντας ότι και τη φετινή χρονιά θα σηκώσει το επιθετικό βάρος των μελανόλευκων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνταντακόπουλος) Αραμπατζής (75′ Μακρής), Κόλλιας (75′ Πέτρου), Ριτσωτάκης, Μιχαγηλίδης (55′ Γιαννόπουλος), Γαλανόπουλος (71′ Κοντοές), Μήτσης (55′ Χατζιου), Σταμούλης (71′ Γουλας), Μπουτσικάρης (75′ Λαμπρίδης), Κραψίτης (71′ Πρέντι), Καλογερας (75′ Κωτσάκης), Κατσερης (65′ Ψαραδέλης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Κουτσογκίκλας Ε., Εσλερ, Μαραγκουδάκης, Κωτσοβος, Σαμιος, Ζελο, Κωνσταντινιδης, Σμυρνακης, Σαπαλιδης, Ραχιμ.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ταβάρες, Τσιγαρίδας, Καραμάνος, Κακός, Θεοδώρου.

Πηγή: soccerlive.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.