Συνάντηση των Εφέδρων Αξιωματικών με τους Μητροπολίτες Δημητριάδος, Αιτωλίας&Ακαρνανίας & Κιλκισίου

Μετά την ευγενική πρόσκληση του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου και στα πλαίσια των Ε’ Πανελληνίων Σκοπευτικών Αγώνων Εφέδρων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16-10-2022 στον Βόλο, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αν.Αττικής κ. Θεόδωρος Μπριάνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης και ο ΓΓ κ. Γεώργιος Μιχαήλ εόρτασαν στον Ι.Ν.Αναλήψεως Βόλου την πρώτη επέτειο χειροτονίας του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.Δαμασκηνός. Στους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες, οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τον ρόλο της Εφεδρείας, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ προσέφερε αναμνηστικά λάβαρα με το έμβλημα του Συνδέσμου, ευχόμενος  ολόψυχα υγεία και επιτυχίες στο Ποιμαντικό τους έργο!

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.