“Νίκη των Πολιτών”: Να γίνει το συμβούλιο χώρος διαλόγου και σύνθεσης

Το δίδυμο Δημάρχου και Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δυναμίτισαν την συνεδρίαση του Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής την Πέμπτη 13/10.

Ιδιαίτερα αντιδημοκρατική και σαφώς μεροληπτική η Πρόεδρος διέκοπτε όποτε ήθελε ομιλητές και έδινε τον λόγο όπου επέλεγε εκείνη. Είναι, επιπλέον, σαφής η αδυναμία της να ελέγχει τις εκρήξεις του Δημάρχου.

Με την γνωστή του αγένεια και αμετροέπεια ο Δήμαρχος χωρίς κανένα λόγο:

  1. Έκανε λεκτικό bullying σε γυναίκα Δημοτική Σύμβουλο απολύτως αναίτια («την επόμενη φορά θα σε προσβάλω χυδαία», είπε).
  2. Προσέβαλε σκαιά επικεφαλής παρατάξεων χωρίς να υπάρχει καμία αφορμή.
  3. Χαρακτήρισε ως ακροδεξιά, παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτός που πρόσφατα υπερασπιζόταν δημόσια τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και υποχρεώθηκε να κατεβάσει την σχετική ανάρτηση του.

Όλα αυτά είναι εξόχως λυπηρά και δεν αρμόζουν στην λειτουργία του Συμβουλίου μας.

Αποτελεί κοινή απαίτηση, το να μην επαναληφθούν.

19 Οκτωβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.