6.000 μάσκες παρέδωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Παρασκευής στο ΕΝΕΕΓΥΛ, Κωφών & Βαρήκοων

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 19-10-2022, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, Δημήτριος Αλεφαντής, παράδωσε 6.000 μάσκες προστασίας μιας χρήσης,  στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο για Κωφούς και Βαρήκοους (ΕΝΕΕΓΥΛ), Αγίας Παρασκευής. Οι μάσκες, προσφορά της περιφέρειας, παραδόθηκαν από τον κο Αλεφαντή στο ΕΝΕΕΓΥΛ -όπου φοιτούν 220 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου-  στην Διευθύντρια κα Έλενα Χατζοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος «Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος της κεντρικής εξουσίας και της Περιφέρειας με τις δομές και τις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας, μερίμνησε ώστε να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη για μάσκες, με την αρωγή της Περιφέρειας».

                                                                                                 Ο Πρόεδρος

                                                                                     Δημήτριος Σ. Αλεφαντής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.