Οι «Ευγενείς» Πολιτικοί έταιροι, κύριοι Σταθόπουλος & Οικονόμου, διδάσκουν & «Δημοκρατία» (VD)

Δυστυχώς, πολλοί λίγοι πολίτες παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουν, ότι οι δυο ετερόκλιτοι αλλά πολιτικοί συνέταιροι, ο τέως Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και ο  κ. Γιώργου Οικονόμου καθώς και κάποιοι από την παράταξή τους, δυναμιτίζουν ενορχηστρωμένα το κλίμα. Και ενώ παρουσιάζονται ως «ευγενείς», κάθε άλλο παρά αυτό είναι.

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, απόσπασμα από την συνεδρίαση της 13ης Οκτωβρίου, που εμφανίζει τον Δήμαρχο αγανακτισμένο, όταν η Δημοτική Σύμβουλος  κα Μίνα Μουχτούρη, του κ. Οικονόμου, τον διέκοπτε συνεχώς, αγενώς και με ειρωνικά σχόλια. Τακτική που χρησιμοποιεί, εκ συστήματος, συχνά. Στο βίντεο εμφανίζονται και οι κύριοι Σταθόπουλος και Οικονόμου, να διαμαρτύρονται. Κάποιοι όμως, «άγνωστοι», παρενέβησαν και έκοψαν κάποια δευτερόλεπτα.  Στα δευτερόλεπτα αυτά, οι παραπάνω «ευγενείς» κύριοι δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους.  Να τους χαίρονται τα στελέχη τους…

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.