Εκδήλωση – Αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία από την «Νίκη των Πολιτών»

Με μεγάλη συμμετοχή μελών των δυο ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε την Παρασκευή 21/10 η μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας, που ξεκίνησε με ομιλία του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ και χαιρετισμό της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΝΔΡΟΥΛΑ εκ μέρους των μελών του ΚΑΠΗ.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικές ερμηνείες πανέμορφων τραγουδιών του Μίκη, κεράσματα από καταστήματα της πόλης και χορούς από τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία Τσακού.

Οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τραγουδιστή ΚΩΣΤΑ ΣΚΟΝΔΡΑ, στις τραγουδίστριες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΛΑΣΣΗ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ όπως και στους μουσικούς ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ.

Σημειώνουμε μεταξύ πολλών την παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και πρ. Αντιδημάρχων ΜΑΡ. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΔΗΜ. ΚΟΝΤΑΞΗ, του Προέδρου Συλλόγου κατοίκων Τσακού ΠΑΝ. ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ με την Αντιπρόεδρο ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ και τον ΛΟΥΚΑ ΑΣΗΜΑΚΗ, του ΜΑΚΗ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ από την «Αλληλεγγύη», των μελών του συντονιστικού των ΚΑΠΗ: ΜΑΝΤΩΣ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΕΙΛΑΚΗ, ΒΑΣΩΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΛΑΝΤΑ, όπως και στελεχών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Υποσχεθήκαμε ότι θα επαναλάβουμε τέτοιες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα μέλη των ΚΑΠΗ.

24 Οκτωβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.