Ολοκαίνουργια μπάρα στην πλατεία Αγ. Παρασκευής … στέκει στο ύψος της

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr

Γράφει η Λένα Μαρκή

Και πες, πες σήμερα μπήκε ολοκαίνουργια μπάρα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής για να εμποδίζει τα οχήματα να την μετατρέπουν σε υπαίθριο πάρκινγκ με την πρώτη ευκαιρία.

Με γειά μας!

Βέβαια στις 6 το απόγευμα η μπάρα ήταν ορθάνοιχτη και έστεκε αγέρωχη ψηλά, αλλά και πάλι μπορεί να ήταν τυχαίο ή καθότι είναι πρώτη μέρα, να μην είναι καθόλα έτοιμη να λειτουργήσει (!).

Τώρα μένει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις για να προστατευτεί η πλατεία και οι κάτοικοι που περνούν την ώρα τους εκεί. Δηλαδή, μην αρχίσουν να μοιράζονται πάλι κομπιουτεράκια, γιατί όπως ακούγεται η ζήτηση από την μεριά της εκκλησίας είναι υπερβολικά μεγάλη. Όλα με μέτρο και σύνεση … Δεν νομίζω ότι όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου διαθέτουν θέση στάθμευσης ακριβώς έξω από την εργασία τους, άρα γιατί να αποτελέσει εξαίρεση η πλατεία;

Ο Δήμος στο θέμα αυτό πρέπει να απαλλαχθεί από τις παθογένειες του παρελθόντος και να μεταβεί σε ένα στάδιο σεβασμού των κατοίκων και να τους προσφέρει την κεντρική πλατεία ως χώρο αναψυχής. Δεν αποτελούν δικαιολογία ούτε οι γάμοι ούτε οι κηδείες. Αυτό έλειπε σε κάθε τέτοιο συμβάν να καταλαμβάνονται οι πλατείες από οχήματα συγγενών και φίλων. Να εισέρχεται μόνο το νυφικό αμάξι ή η νεκροφόρα και κανείς άλλος.

Εμείς περιμένουμε να δούμε την τήρηση του μέτρου και την μπάρα κατεβασμένη. Διαφορετικά θα αποτελεί απλά ένα περιττό έξοδο που πάλι θα πληρώσουν οι δημότες.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.