Χαλάνδρι: Ριφιφί από διαρρήκτες με ακριβά γούστα

Ακριβά γούστα είχε η τριάδα των διαρρηκτών που με την μέθοδο του ριφιφί μπήκε σε κεντρικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Χαλάνδρι.

Χθες τα ξημερώματα οι δράστες τρύπησαν τον τοίχο από το πίσω μέρος και εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 6. Μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να αρπάξουν 63 κινητά τηλέφωνα αξίας 43 χιλιάδων ευρώ.

Όμως φαίνεται ότι έκαναν πολύ… φασαρία και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. Ένα περιπολικό που έφτασε στο σημείο κατάφερε να συλλάβει έναν από τους «ποντικούς» ενώ οι δυο συνεργοί του πρόλαβαν να ξεφύγουν. Πρόκειται για έναν 48χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που ήταν γνώριμος των αρχών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο αλλά είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ναρκωτικών, πλαστογραφίας και ληστεία.

Για τις ανάγκες της… δουλειάς είχε φροντίσει να έχει μαζί του και όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως ηλεκτρικό τροχό, σκεπάρνι και κατσαβίδι.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και σε άλλες παράνομες ενέργειες ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

Πηγή: zougla.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.