Μετά τις βραβεύσεις έρχεται η μόνιμη Κινηματογραφική ομάδα για το 1ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής

Στη δημιουργία μόνιμης κινηματογραφικής ομάδας οδηγείται το 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσαν:

Μετά την βράβευσή μας το 2016 (τρίτη θέση) στο Μαθητικό Διαγωνισμό βίντεο με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι» (Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αθηνά Γκρίνια)

Μετά την βράβευσή μας το 2017 στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής με θέμα: Όλη η Πόλη μία γειτονιά – Βίντεο με την ανάδειξη της φυσιογνωμίας του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής (Υπεύθυνοι καθηγητές: Ασημακόπουλος Χρήστος, Μπαλάσκας Αθανάσιος).

Μετά την βράβευσή μας το 2018 (τρίτη θέση) στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας (σποτ) της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» «Οδική Ασφάλεια: Δικαίωμα Όλων!» (Υπεύθυνος καθηγητής: Μπαλάσκας Αθανάσιος)

Μετά την βράβευσή μας το 2018 (πρώτη θέση) στο 2o μαθητικό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ EUFORIA (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) με το έργο «Αθηναίος Μέτοικος» (Υπεύθυνος καθηγητής: Τσακατούρας Χρήστος).

Μετά την βράβευσή μας το 2020 (πρώτη θέση) στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στην κατηγορία βίντεο (Υπεύθυνος καθηγητής: Μπαλάσκας Αθανάσιος).

Μετά τις πολύ καλές κριτικές που απέσπασε πέρυσι η ταινία των μαθητών μας «The mousetrap», στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema….διάβασες;; (Υπεύθυνος καθηγητής: Μπαλάσκας Αθανάσιος)

Και βεβαίως μετά από σχετικό αίτημα των μαθητών/τριών μας, ο Σύλλογος Διδασκόντων ενέκρινε το αίτημα για δημιουργία μόνιμης κινηματογραφικής ομάδας η οποία θα είναι υπεύθυνη για την εκπροσώπηση του σχολείου σε σχετικούς διαγωνισμούς και θα συμβάλει στην ανάπτυξη κινηματογραφικής κουλτούρας.

Συντονίστρια μαθήτρια: Γάλλου Χριστίνα

Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Μπαλάσκας Αθανάσιος, Κατσίκη Ειρήνη

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.