Καταστατικό του Συλλόγου “Άγιος Ιωάννης” (Άρθρο 14, παράγραφος 2)

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Άγιος Ιωάννης” υπ. αρ. 1497/16-10-72, το οποίο τροποποιήθηκε στις 18/11/1983 ισχύει το εξής:

Στην εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με το καταστατικό, τις διατάξεις  του οποίου όσοι από την ίδρυση του Συλλόγου εγγράφηκαν ως Μέλη αποδέχονταιμπορούν να μετέχουν με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όσα Μέλη του Συλλόγου είναι εγγεγραμμένα ένα τουλάχιστον εξάμηνο προ των εκλογών της 30ης Οκτωβρίου 2022 και είναι ταμειακώς εντάξει.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.