Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επιτρέπεται την ερχόμενη, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, σε όλη τη χώρα, από τις 11.00 έως τις 20.00, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Η ρύθμιση γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μεταβατική ρύθμιση μέχρι την εφαρμογή νέου πλαισίου για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που θα τεθούν σε διαβούλευση.

Την ίδια στιγμή, μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το «Black Friday», την ημέρα του χρόνου που αναμένουν με αγωνία πολλοί καταναλωτές. Την ημέρα αυτή, μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Η «Μαύρη Παρασκευή» πέφτει φέτος στις 25 Νοεμβρίου 2022, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή του μήνα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.