Ευρεία στήριξη από τους πολίτες και δυνατά στελέχη της Ν.Δ. στον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη (VD)

Κ. Κυρανάκης, Α. Καραμανλή, Η. Αποστολόπουλος, Ν. Χαρδαλιάς, Α. Μουστόγιαννης, Δ. Καιρίδης, Β. Οικονόμου // photo by aparaskevi-images.gr

Γράφει η Λένα Μαρκή

Σε μια εκδήλωση με πλήθος κόσμου και πολύ σημαντικά ονόματα της πολιτικής σκηνής ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» και δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία της Αγίας Παρασκευής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο φιλόξενο και οργανωμένο τοπικό κατάστημα «Cafe 12» στην οδό Αγίου Ιωάννου, το «στέκι της αυτοδιοικήσεως» όπως χαρακτηρίστηκε. Η μαζική προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια που γέμισε ακόμη και το πεζοδρόμιο μπροστά στο κατάστημα.

Η εκδήλωση αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο crash test για τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και σαφώς έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητούσε από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, δεδομένου ότι βρισκόμαστε αρκετά νωρίτερα από τις εκλογές του 2023.

Σημαντικές και οι παρουσίες από την μεριά της Νέας Δημοκρατίας αφού χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ομιλητές ήταν ο Βουλευτής Βορείου Τομέα της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Λαμβάνοντας υπόψη και τις υπόλοιπες σημαντικές παρουσίες από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας (αναφέρονται αναλυτικά στη συνέχεια)  θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κόμμα βρίσκεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου και αντιμετωπίζει θετικά την παρουσία του στον πολιτικό στίβο της Αγίας Παρασκευής. Το να εκφράσουν τη στήριξή τους ένας Υφυπουργός και 5 Βουλευτές της ΝΔ σίγουρα δεν είναι κάτι που προσπερνιέται ασυζητητί. Ως πρώτη εικόνα, ένα χρόνο πριν τις εκλογές, ο κ. Μουστόγιαννης βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν θα ήταν έκπληξη να τον δούμε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Ο υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς μίλησε με θερμά λόγια για το μοναδικό συναίσθημα ευθύνης και καθήκοντος της παράταξης απέναντι σε αρχές, αξίες και παρακαταθήκες και προσέφερε γνώσεις από την εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση. Εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στην εκδήλωση και τη στήριξή του στον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Μήνυμα στήριξης απέστειλε από τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Ευρωβουλευτής ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο κ. Καιρίδης εξέφρασε το θαυμασμό του για την εγρήγορση και αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης στην περσινή καταστροφή με τη χιονοθύελλα και τις προσωπικές πρωτοβουλίες που πήρε. Μίλησε για δυναμικό αυτοδιοικητικό στέλεχος με προοπτική.

«Η νίκη είναι προδιαγεγραμμένη» είπε ο κ. Κυρανάκης και συνέχισε «Αλέξανδρε σε στηρίζει ο Βορράς, ο Νότος και οι Βρυξέλλες» αναφερόμενος στην παρουσία εκεί βουλευτών από διάφορους τομείς της Αττικής.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης οι Βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και Άννα Καραμανλή δηλώνοντας επίσης ευθέως την στήριξη τους στην «Μια γενιά μπροστά».

Ο κ. Μουστόγιαννης παρότι όπως είπε δεν ήταν η βραδιά για πολλά λόγια, παρουσιάστηκε σίγουρος, με πίστη στον εαυτό του και την παράταξη, «υπερκομματικός» θα λέγαμε, χωρίς να ακυρώνει το έργο των προηγούμενων και έτοιμος να παλέψει και να οδηγήσει την Αγία Παρασκευή μπροστά σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Σημαντική ήταν και η παρουσία αρκετών αυτοδιοικητικών, μελών φορέων και τοπικών πολιτιστικών & αθλητικών συλλόγων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι:

Μαρία Κεφάλα Βουλευτής ΝΔ

Ελευθερία Μπερνιδάκη Αλντούς, τ. Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ

Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα

Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών

Γιάννης Κεχρής Αντιπεριφερειάρχης Υγείας

Πολυτίμη Λεονάρδου Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής

Δημήτρης Αλεφαντής Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής και τα μέλη του Δ.Σ. Δώρα Ρουμελιώτη, Παναγιώτης Ξενάκης, Σταύρος Γεωργίου, Αναστασία Πανούση, Μάρθα Τσιάνη

Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Μέλος Π.Ε ΝΔ

Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ

Πέτρος Αντωνάκος, Μέλος ΔΣ Βορείου Τομέα

Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού

Κρίστη Αγαπητού Υποψήφια Δήμαρχος Χαλανδρίου

Νικηφόρος Κωνσταντίνου, Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

Βάνα Νικολακοπούλου Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Κώστας Γουργούλης, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Ηλίας Μάνδρος,  Αντιδήμαρχος Αιγάλεω

Νίκος Αναστασόπουλος, Αντιδήμαρχος Δάφνης

Θάνος Τσιαμπάς, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

Μάκης Τάρλας Πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ

Βασίλης Σαββίδης & Αντωνία Λιάπη από το Σύλλογο «Αλληλεγγύη Για Όλους» Αγίας Παρασκευής

Θάνος Γιώτας, Γραμματέας Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Βυρωνία Γιοβανώφ, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Μαρία Παπακωνσταντίνου  μέλη Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Μιχάλης Φιλιππίδης & Σταματίνα Μπέτση από το Σύλλογο Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Σάντας, Αντιπρόεδρος ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής

Στέλιος Λάριζας, Συντονιστής Φίλων Ποδηλάτου Αγίας Παρασκευής

Στέλλα Αξελού, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής

Στην eκδήλωση παραβρέθηκε και η σελίδα μας όπως πάντα στα μεγάλα γεγονότα της πόλης “aparaskevi-images.gr”

——-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.