Γιώργος Οικονόμου: Ωρα μηδέν για το ακίνητο Μακρή και το δάνειο

Μετά από δυόμιση χρόνια απίστευτης κωλυσιεργίας και αδράνειας, η δημοτική αρχή κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χάσει το ακίνητο του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή).

Για την απαιτούμενη δανειακή σύμβαση, που απορρίφθηκε με την 281/2021 Πράξη του Ζ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπάρχει μόνο αλληλογραφία και και το θέμα είναι σε πλήρη στασιμότητα!!!

Το γεγονός αυτό προσφέρει σοβαρά επιχειρήματα και όπλα στην πλευρά της ιδιοκτησίας η οποία έχει προσφύγει σε ένδικα μέσα (έχουν προσδιοριστεί μέσα στον Νοέμβριο).

Είχαμε διατυπώσει ισχυρές επιφυλάξεις για τους χειρισμούς, ασκήσαμε έντονη κριτική και υποδείξαμε τον τρόπο για να προχωρήσει το θέμα του δανείου.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1114179172759725&id=100025029582668

Αγνόησαν όμως και τις προτάσεις μας και αδιαφόρησαν, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης, του Συλλόγου Τσακού και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Τις επιπτώσεις αυτής της ολιγωρίας και ανεπάρκειάς τους ( για να μην σκεφτώ κάτι άλλο…) κινδυνεύουν να τις πληρώσουν οι δημότες και η σχολική στέγη. Ο χρόνος τελειώνει.

Καλούμε την δημοτική αρχή:

α. Να δρομολογήσει άμεσα εναλλακτική δανειακή σύμβαση με άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

β. Να φέρει το θέμα προς συζήτηση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.