Επιστολή Διαμαρτυρίας προς το Σύλλογο “Αι Γιάννη” (doc)

Προς:

Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» Αγίας Παρασκευής

Υπόψη: Προέδρου ΔΣ, κου Αναστάσιου Πικούνη

Κοινοποίηση: Μέλη ΔΣ, Τοπικός Τύπος Αγίας Παρασκευής

ΑΦΟΡΑ: «Διαμαρτυρία για μη τήρηση νόμιμων διαδικασιών για την Διενέργεια Εκλογών στον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής»

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε χθες την απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου να αποκλείσει από την εκλογική διαδικασία όσα Μέλη του Συλλόγου εγγράφηκαν στον Σύλλογο το τελευταίο εξάμηνο προ των εκλογών της 30ης Οκτωβρίου 2022, επικαλούμενοι το άρθρο 14 του καταστατικού. Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για τη συγκεκριμένη απόφαση για τους παρακάτω λόγους:

 • Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και μας ενημέρωσε ότι για την φετινή εκλογική διαδικασία θα είχαν δυνατότητα να συμμετέχουν όσοι είχαν εγγραφεί μέχρι και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι για φέτος δε θα πληρωθεί καμία συνδρομή, γιατί υπάρχουν χρήματα στα ταμεία του Συλλόγου. Όταν τονίσαμε επανειλημμένως, ότι αυτό αντίκειται στο Άρθρο 5 και Άρθρο 14 του Καταστατικού, μας ενημέρωσαν ότι αυτή η απόφαση του ΔΣ ψηφίστηκε για την εγγραφή των νέων μελών.
 • Στην επιστολή στις 14 Οκτωβρίου καλούνε τα μέλη να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Στις 16 Οκτωβρίου βγάζουν διευκρινιστική επιστολή όπου ενημερώνουν τα μέλη ότι μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητες και τις αιτήσεις εγγραφής μελών μέχρι και τις 27 Οκτωβρίου. Όλες αυτές οι επιστολές δημοσιεύτηκαν και στον τοπικό τύπο. Στις 27 Οκτωβρίου κατατέθηκαν 20 αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το ΔΣ, τις οποίες ενέκρινε ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας και καταρτίστηκε ψηφοδέλτιο 20 υποψηφίων.
 • Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ημέρα που είχε καθοριστεί η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου, παρευρεθήκαμε οι παρακάτω υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά: Βακαλοπούλου Κωνσταντίνα, Γεωργοπούλου Γιούλη, Μπιλιάνη Ελένη, Νικολούλια Θεανώ, Παπακώστας Μάριος, Σταματάκη Ελένη, Τσαγκάρης Βασίλειος και ο πρόεδρος Πικούνης Αναστάσιος και συντάχθηκε πρακτικό περί μη απαρτίας της Γενικής Συνελεύσεως. Εκείνη την ημέρα παρουσιάστηκε ένα ψηφοδέλτιο με 20 υποψηφίους, το οποίο έλαβαν οι υποψήφιοι και κοινοποιήθηκε και σε αρκετά μέλη του Συλλόγου.
 • Προφανώς και το απερχόμενο ΔΣ έχει διαλυθεί πριν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, οπότε η απόφαση που πήραν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου είναι παράνομη. Επίσης δε γίνεται ανάμεσα σε δύο Κυριακές που διεξάγονται οι εκλογές να αποφασίζουν καταχρηστικά κάποια μέλη του Συλλόγου, που δεν τον εκπροσωπούν εκείνη τη στιγμή, να αφαιρούν υποψηφίους από το ψηφοδέλτιο.

Με την παρούσα επιστολή καλούμε το ΔΣ να διενεργήσει τις εκλογές, όπως είχε αποφασιστεί όταν βγήκε και η πρόσκληση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, αν πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του Συλλόγου. Με τακτικές αποκλεισμού της τελευταίας στιγμής δείχνουν έλλειψη σεβασμού σε περισσότερους από 700 συμπολίτες μας και ενδυναμώνουν το αίσθημα απαξίωσης του Συλλόγου. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας είναι ενεργό και δίνει τεράστια δυναμική στο Σύλλογο μας, αρκεί να τους αφήσετε να εκφραστούν ελεύθερα στην υπέρτατη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.

Με Τιμή

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Οδός Αγίου Ιωάννου 73 Αγία Παρασκευή

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ

30ης Οκτωβρίου/6ης Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Μέχρι 7 Σταυρούς)

 1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
 2. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 3. ΒΟΓΚΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜ.
 4. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
 5. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ ΧΡΗΣ.
 6. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜ.
 7. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜ.
 8. ΚΟΡΡΕ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝ.
 9. ΛΕΚΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝ.
 10. ΜΠΙΛΙΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚ.
 11. ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 12. ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΡΗΣ.
 13. ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ ΘΕΑΝΩ (ΤΑΝΙΑ) ΠΑΝ.
 14. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝ.
 15. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 16. ΠΑΡΠΟΓΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΟΔ.
 17. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) ΝΙΚ.
 18. ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜ.
 19. ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
 20. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Μέχρι 3 Σταυρούς)

 1. ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ.
 2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 4. ΛΟΥΚΑ ΑΡΓΥΡΗΣ
 5. ΠΙΚΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.