Η “ΚΑΠ” ζητά την επαναλειτουργία του κυλικείου στο κλειστό του Κοντοπεύκου

Κ. Πρόεδρε σαν Γραμματέας της ΚΑΠ και πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ παιρνω την πρωτοβουλία να θίξω ένα πρόβλημα που υφίσταται στο κλειστό του Κοντοπευκου.

Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί το κυλικείο εντός του γηπέδου.

Καθημερινά εισέρχονται στον χώρο για προπονησεις εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από τα δύο Σωματεία μπάσκετ της πόλης.

Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται αρκετοι αγώνες μπάσκετ των ομάδων μας με άλλα σωματεία της Αττικής αλλά και από επαρχία.

Οι αποστολές των άλλων ομάδων, οι αθλητές μας, οι γονείς των αθλητων και οι φίλαθλοι φτάνοντας στο γήπεδο δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό, δεν υπάρχει και κατάστημα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο.

Η επαναλειτουργία του Κυλικείου κρίνεται επιβεβλημένη.

Εκτός το ότι θα δείξουμε σαν πόλη και σαν αθλητικοί οργανισμοί μια καλή εικόνα στους επισκέπτες, θα δοθεί και σε έναν συμπολίτη μας η δυνατότητα να έχει ένα εισόδημα.

Θα σας παρακαλουσα το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αλλά και αν χρειαστεί στο Δημοτικό συμβούλιο.

Χώροι υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ως αποθήκες.

Μάκης Ταρλας 

Γραμματέας ΚΑΠ 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.