Νίκος Ζόμπολας: Υπάρχει μερίδα ανθρώπων στο διαδίκτυο που κάνουν αντιπολίτευση του ¨καναπέ”

Υπάρχει μια «επίπλαστη» πραγματικότητα ορισμένων με ερασιτεχνικές φωτογραφίες κάνοντας αντιπολίτευση «καναπέ» και με σχόλια που στερούνται σοβαρότητας εντός των social media, χαμηλού επιπέδου πολιτικής αντιπαράθεσης.

Διακινείται μια τοξικότητα καταγγελιών και πολιτικού λόγου από μερίδα της αντιπολίτευσης και στελεχών της, πρόσφατων και όψιμων υποψήφιων, με ρηχό περιεχόμενο. Είναι ευθύνη των επικεφαλής να κρατήσουν το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης σε ποιοτικό επίπεδο.

Το θέμα είναι αν ανταποκρίνονται και στην βάση της κοινωνίας όλες αυτές οι καταγγελίες ή οι αντιπαραθέσεις.

Γνώμη μου είναι ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά κινούνται μόνο μεταξύ μερικών δεκάδων ατόμων που ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα.

Νικόλας Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας & Επιχειρηματικότητας

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.