Και ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στηρίζει την santa

Στα πλαίσια του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας,για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ εθνικής, στο οποίο επιστρέψαμε μετά από δέκα χρόνια και το πρώτο εντός έδρας, η ομάδα μας παρέδωσε τις προσκλήσεις που διαθέτει από την ΕΠΟ.

Η αρχή έγινε από τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας ,τον Δήμαρχο κ.Βασιλη Ζορμπά, ο οποίος βοηθάει όσο μπορεί την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Καλούμε όλο το Δημοτικό συμβούλιο αλλά και όλο τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής,να παρευρεθεί αύριο Κυριακή 20/11 στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας ,στο οποίο επιστρέψαμε μετά από δέκα χρόνια.

ΟΛΟΙ SANTA!!!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.