Ημερίδα για το βόλεϊ πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων 4ου γυμνασίου

Ημερίδα και παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος της Πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/11 και ώρα 13:30 στους αθλητικούς χώρους του 7ου δημοτικού σχολείου .

Μέρος έλαβαν οι μαθητές του 4ου γυμνασίου Αγ. Παρασκευής και έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον ΚΦΑ και προπονητή βόλεϊ κ. Αναγνωστόπουλο Κωνσταντίνο υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου.

Στόχος είναι η προώθηση του αθλήματος και η ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι στους μικρούς μαθητες.

Στόχος του συλλόγου μας είναι να γεμίσουν όλοι οι χώροι του σχολείου μας με φωνές από τα παιδιά μας να γίνει το στέκι τους και σε αυτό θελουμε όλους τους γονείς κοντά μας

Λειβαδάρος Παρασκευάς

Πρόεδρος του ΔΣ 4ου Γυμνασίου 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.