Έμειναν στο «μηδέν» Αγία Παρασκευή και Γιούχτας

Είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν Αγία Παρασκευή και Γιούχτας, ωστόσο δεν τις αξιοποίησαν και, μοιραία, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), σε ματς για τη 2η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους Κρητικούς να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 32ο λεπτό, όταν ο Ροβίθης νικήθηκε από τον Αραμπατζή σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος. Στο 62′ η «Σάντα» έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από την προσπάθεια του Κατσέρη, ο οποίος ένα λεπτό μετά προσπάθησε με εντυπωσιακό τρόπο να «κρεμάσει» τον Κόλλια, αναγκάζοντάς τον σε δύσκολη απόκρουση με τα ακροδάχτυλα! Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζέστα βρήκε τους πράσινους των Αρχανών να ολοκληρώνουν τις δύο αποστολές τους στην Αττική σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με ισάριθμες ισοπαλίες χωρίς γκολ.

Διαιτητές: Ζέστας, Ιωαννίδης-Καρακελές (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Μήτσης, Πέτρου, Ριτσοτάκης, Γαλανόπουλος, Λαμπρίδης (56′ Κοντοές), Καλογεράς (78′ Κωτσάκης), Σταμούλης (78′ Γιαννόπουλος), Κατσέρης (67′ Ψαραδέλης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Κορνιλάκης, Τζανής, Δωματάς, Ντιμ, Νύκταρης (56′ Λίτσκας), Ροβίθης (80′ Κεφαλούκος), Αζίζι (67′ Ψαρράς), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής (80′ Δασκαλάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.