Εκλογές στις 23/11 στο Α & Β ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής (υποψήφιοι – Β. ΚΑΠΗ)

Ψηφίζουμε την Τετάρτη 23/11/2022 για την ανάδειξη νέας Επιτροπής Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής.

Επ’ ευκαιρία, ως μέλη της προηγούμενης Επιτροπής, η Μάντω Πασχάλη και Κατερίνα Χειλάκη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα άλλα μέλη (Λάντα Φωτεινή, Σολωμού Βασιλική και Σαββίδη Βασίλη) για την άριστη συνεργασία.

Αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές και πρωτόγνωρες αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, εντούτοις καταφέραμε να κρατήσουμε ενεργό το ΚΑΠΗ με διάφορες διαδικτυακές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, βρισκόμενοι πάντα σε επαφή με τη Διεύθυνση του ΚΑΠΗ.

Όταν έληξαν τα περιοριστικά μέτρα κινητοποιηθήκαμε για να ανοίξει και να επαναλειτουργήσει η δομή, ενώ παράλληλα πιέσαμε για την επισκευή του κτιρίου του Β’ ΚΑΠΗ στον Τσακό.

Την Τετάρτη λοιπόν, 23/11/2022, από τις 8.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα εκλέγουμε νέα επιτροπή (ξεχωριστή σε κάθε τμήμα, για πρώτη φορά).

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ να προσέλθουν με την αστυνομική τους ταυτότητα στο Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) και στο Β’ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15) την Τετάρτη 23/11/2022 για να ψηφίσουν μια ισχυρή επιτροπή, ικανή να ενδιαφερθεί, να διεκδικήσει και να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που κάθε φορά προκύπτουν.

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε το θεσμό.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ

Β’ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1.Καπή Βούλα

2.Λάμπρου Ασπασία

3. Μπακόλας Ηλίας

4.Παντελή Γιώτα

5. Παπαδοπούλου Ράνια

6.Παπαζήση Χαρά

7.Πασχάλη Μάντω

8.Τσάλκα Ελένη

9.Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος

10. Χειλάκη Κατερίνα