“Σύλλογος Πευκακίων”: ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

Σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Πευκακίων “η Αναγέννηση” σε συνεργασία με τη μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Στέλλα Κουλουμπέρη, πραγματοποιήσαμε αυτοψία στα σημεία που με έγγραφο του ο Σύλλογος στις 10 Οκτωβρίου είχε επισημάνει.

Η αυτοψία περιελάμβανε την τοποθέτηση κολόνων φωτισμού σε σημεία που δεν υπήρχαν, την ενίσχυση φωτισμού με αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων φωτιστικών led σε ήδη υπάρχουσες κολόνες.

Στα σημεία που χρειάζεται τοποθέτηση νέας κολόνας, ο Δήμος αποστέλλει το σχετικό αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος με τη σειρά του φροντίζει για την τοποθέτηση τους.

Επίσης όπως έχετε αντιληφθεί ο Σύλλογος φροντίζει για τη συνεχή αντικατάσταση καμμένων λαμπτήρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ηλεκτρολόγους του Δήμου για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση τους στα αιτήματα μας.

Ευχαριστούμε επίσης και την κα Κουλουμπέρη για την άψογη συνεργασία που έχουμε μαζί της σε τεχνικά θέματα της συνοικίας μας.

Συνεχίζουμε σαν Σύλλογος το έργο μας, με βάση το υπόμνημα 2019-2023 για τον εξωραϊσμό και ανάπτυξη της συνοικίας μας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.