Κώστας Τσιαμπάς: Θα πολλαπλασιαστούν οι σκελετοί στη πόλη μας όπως κολυμβητήριο, Δημαρχείο, Πλατεία Αι Γιάννη, γιατί;

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, η δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Ιωάννου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής».

Ένα έργο προφανώς απαραίτητο για την πόλη μας και ειδικά για την περιοχή του «Αι Γιάννη» με πολλαπλές στοχεύσεις.

Δυστυχώς όμως οι παρατάξεις δεν το αντιμετώπισαν από την αρχή με την επιβαλλόμενη σοβαρότητα, με συνέπεια να καθυστερήσει και να χαθεί η χρηματοδότηση, εδώ μπαίνουν και τα ερωτηματικά, εάν και πότε θα ολοκληρωθεί η νέα διαδικασία .

Κύριοι Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών

Πρέπει να μας ενημερώσετε,

Αν η μελέτη που συντάχθηκε επί των ημερών σας «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ιωάννη στο Δήμο Αγίας Παρασκευής» έχει:

– Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής.

  • Δεν είναι γραφειοκρατική ταλαιπωρία, αλλά ουσιαστικός έλεγχος ώστε το έργο να είναι σύμφωνο με τους κανόνες της Τεχνικής Επιστήμης και να εξασφαλιστεί η καλύτερη αρχιτεκτονική του.
  • Εκτός από το παραπάνω ουσιαστικό λόγο, η γνωμοδότηση είναι απαραίτητη για να προλάβουμε τυχόν προβλήματα, λόγω αλλαγής του Νόμου και επειδή έχει άλλο φυσικό αντικείμενο από την «προηγούμενη μελέτη».

– Εάν τα σχέδια της νέας μελέτης, έχουν θεωρηθεί από το ΣΑ.

– Εάν έχει της έγκριση της Αρχαιολογίας

– Και κυρίως πως θα χρηματοδοτηθεί το έργο.

Τα παραπάνω είναι απαραίτητα για να μην αποκτήσουμε ένα σκελετό ακόμη στην πόλη μας ( κολυμβητήριο, Δημαρχείο κλπ).

Κωσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτική Παράταξη – ‘Οραμα για την Αγία Παρασκευή

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.